torsdag 22. september 2011

På rocker`n

                              CC Cowboys
At jeg er mektig imponert over største LilleGull, er jo i og for seg ikke nytt, men han overrasker stadig. Han har jo alltid hatt litt spesiell musikksmak for alderen. Kan i farten nevne at Bruce Springsteen er den store helten, Foo Figthers er skikkelig rock i følge han selv og CC Cowboys er et anna favorittband, særlig ”Harry”. Den er konge!!! J Det er muligens unødig å si at Alf Prøysen og Torbjørn Egners nostalgiske og evigvarende barnesanger ligger stort sett nedstøvet og ubrukte. Det var stor jubel i heimen da Gjøvikmarken-avisa dumpet ned i postkassa i dag og kunne reklamere for at CC Cowboys skulle gjeste Gjøvik Gård. LilleGull var selvsagt klar som et egg og måtte lage plakat for å ha med og tok på seg Rolling Stones t-skjorta og Convers-skoa, skikkelig rockeklær.

                                                      (Ja jeg vet det, jeg er blitt den dølle Mamma`n som forlangte superundertøy under rocke-trøya.)

 

Mamms`n tok med vogn, pledd og høreklokker, som alt viste seg å være totalt overflødig for 5-åringen. Han stod i vogna og rocka i en hel time og fikk tilslutt høre ”Harry”. (Som han tror de kom på igjen for å synge på slutten bare fordi han ropte at de skulle det og fordi han hadde plakat som det stod ”Harry”på.)


Denne store interessen for ”The Boss”, restene av ”Nirvana” og kugutta fra Norge er ikke et tilfeldig forbigående blaff, men har faktisk holdt på godt over et år. Det mest imponerende med hele konserten var at det er under ei uke siden Lillegull kom hjem fra sitt 22 dagers lange opphold på Riks`n, det er 2 uker siden i dag at han ble flyttet til avdelingen, fra intensiven og 9 dager!!! på respirator.….. Og i dag rocka han til heltene sine på Gjøvik Gård. Hurra for fremgang, positive endringer,friske og glade barn, god musikk og for tøffeste tøffe tøffingen minJ Snakk om kontraster september 2011 har bydd på!!!



Helt til slutt må jeg bare fortelle om en annen Mamma og hennes håpefulle som også var på konsert i kveld. De to var nok ikke like fan som Største LilleGull og Mamma Solseth. De stod nemlig lenge å ropte ”Splitter  pine”!!! Noen av bandmedlemmene prøvde i det lengste å overhøre dem, smile pent og nikke, men til slutt(for å få de til å slutte å rope muligens) måtte de bare si at den sangen, den er den noen andre som har…..noen trøndere. J
                                                             (For ordens skyld: Dumdum Boys. Lånt fra Google)